We <3 Science

The Gathering 2014 er i full gang!

The Gathering for 2014 er i full gang i Vikingskipet i Hamar, og Universitet i Oslo og Institutt for informatikk er stolte av å delta i år også! Vi stiller med et fullt program utover arrangementets løp og oppfordrer alle og enhver til å møte opp på vår stand for å slå av en prat og se hva slags ting og aktiviteter vi liker å holde på med.

Aktivitetsskjemaet blir lagt ut hver dag i løpende fart så alle kan vite hva som skjer og til hvilken tid. Vi ønsker gjerne at så mange som mulig kommer—enten om du er kjempeinteressert eller bare litt nysgjerrig.

Allerede torsdag har vi en rekke av ting planlagt, deriblant:

På hovedscenen:

• 13.15 Kyrre og Tone fra Realfagsbiblioteket vil snakke om science-fiction.
  • 15.30 Henning vil snakke om multikoptere—selvkonstruerte helikoptere som du kan få innblikk i hvordan skal lages samt teknikken som ligger bak det.

Multikopterworkshop som bygger på det du kan lære fra Henning vil bli delt i 2 deler:

• 17.00–18.00 vil del 1 ta sted i Auditoriet.
  • 19.00–20.30 vil del 2 ta sted i Creative Lounge.

Vi håper å se alle her, og NYT TG!